Back

05 febr 2022

Interieurtrend: industrieel wonen

De hoge ramen en stalen balken die het pand rechtop lijken te houden nemen je mee terug naar een tijd lang geleden. Een tijd dat hier nog grote machines stonden en elke dag honderden werkmannen en -vrouwen de betonnen vloer vulden. Deze vloer, precies zo gelaten in haar pracht, lijkt hier niet kil, maar geeft de ruimte juist net dat beetje extra. Constructievormen worden niet weg gewerkt, maar worden juist deel van het interieur. Vintage wordt omarmt en de grote open ruimte wordt gevuld met een onbeschrijflijk fijne sfeer door de verhalen die zij met zich meedraagt. De ruimte die gevuld is met geschiedenis en tegelijkertijd de ruimte die opnieuw haar waardigheid terug krijgt.

Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit, veel gebruik van metalen en weinig woonaccessoires. Kies voor een goede basis met een strakke vloer, bijvoorbeeld een PVC-vloer, meubels met metalen frames en industrieel wordt een typering voor jouw huis.

Met de crisis die nog steeds langzaam voortduurt worden mensen zuiniger, maar ook creatiever. En wij mogen ons gelukkig prijzen, want ook wat betreft het inrichten van een woning is steeds meer toegestaan. Laat dit nu net leiden tot een van de tofste trends van dit moment: een industrieel interieur. Het liefst ingericht in een oud fabriekspand en met de moderne New Yorkse Loft als inspiratiebron. Oude constructies en strakke wat modernere vormen ontmoeten elkaar. Twee verhalen smelten tot een, die van vroeger en jóuw verhaal van jaren later.

Oud wordt het nieuwe nieuw. Wat gehavend is, is meer dan welkom. Bij Industrieel interieur mag bijna alles, zolang ruwe materialen maar centraal staan, het ruimtelijk is en bovenal stoer.

Welkom in de wereld van industrieel wonen.

Recensies

KLANTEN REVIEWS

Door de corona vier maanden moeten wachten(was vooraf netjes kenbaar gemaakt) Maar dan heb je ook wat.Precies zoals ik hem wilde hebben.Ook over de aflevering vol lof. Een echte aanrader.

Ine Boute

Mooie meubels voor goede prijs. Ook de service is prima mocht er wat zijn????

Reijer Timmer

Leuke winkel breed assortiment!

Jan Heuvelman

Leuke verkoper, goed advies. Neemt de tijd voor je. Fantastisch gevoel.

Marcel Voorveld

Fijne, mooie ,ruime en overzichtelijke winkel ,erg veel keus ! relaxed/vakkundig personeel ,snelle levering!(wanneer dat mogelijk is)Deze winkel is echt een aanrader!! Fam Adam.

peter adam
Close Icon

DEEL JOUW MOODBOARD

Kopieer de link van het door jouw gemaakte moodboard en deel deze via Whatsapp of e-mail met je partner, familie of vrienden.

Web Icon
Close Icon

BEWAAR DE PRODUCTEN

Bewaar de verlanglijstlink voor later gebruik of u kunt delen met uw vrienden via onze deelpictogrammen.

Web Icon
Close Icon
Toegevoegde aan je winkelwagen

-

-

-

Geen koopavond

x
I am A text bar