Back

17 jan 2022

Verbouwing: Klaar voor de toekomst!

Kok’s Meubelhuis Harderwijk heeft de afgelopen vier maanden haar meubelzaak helemaal verbouwd. Met als speerpunt een hoekbankshop op de 1e verdieping, waar alleen al 25 hoekbankstellen staan te pronken. ,,Dat vindt u in de regio nergens anders”, verzekeren Jan en Eddy Kok haar klanten.

Verder kan men in de showroom de nieuwste collectie meubelen vinden, in allerlei stijlen en kleuren. Over stijl en kleur gesproken; ook heeft Kok’s Meubelhuis een nieuwe huisstijl en logo laten maken. Ook aan andere zaken is gedacht, zoals een prachtige nieuwe autobus om de wooninrichting mee te vervoeren. Kortom alles is nieuw, alleen de ruime ervaring van Jan en Eddy met hun hele team is niet nieuw. Dat uit zich vaak in goed en gratis advies wat bij de prijs in zit.

Eddy en Jan Kok zijn met hun meubelhuizen in Elspeet en Harderwijk al jarenlang een bekende naam in de regio. De vernieuwing begon met een stuk van de showroom te verkopen aan een Harderwijker onderneming genaamd Sanitairkamer. Hierdoor moest de overige ruimte van 2400m² opnieuw ingericht worden. ,,De markt is de afgelopen 10 jaar totaal anders geworden en klanten richten zich steeds meer op internet en op individuele aankopen voor hun huis, in plaats van een totale inrichting. Hoewel we de totale inrichting nog steeds kunnen aanbieden.” Na een rondje in de showroom blijkt dat ook, want overal is veel keuze voor de complete wooninrichting. Eethoeken, kasten, gordijnen, vloerbedekking, laminaat, bedden en alles in de smaken van modern tot aan klassiek.

Het speerpunt van deze familiezaak is ´de hoekbankshop´ zoals Jan en Eddy dit noemen. Jan: ,,We hebben hier samen goed over nagedacht en hoekbankstellen zijn enorm in. Wij bieden een enorme keus in diverse kleuren en soorten stof of leer. Daarnaast is het belangrijk om dit aan te bieden in een betaalbare prijsklasse. Van grote tot kleine hoekbanken, maar ook van zeer modern naar bijna klassieke modellen.”

KEUZE De keuze is reuze en dat mag de klant zeker zien. Dat begint al bij de totaal vernieuwde website waarop veel bankstellen straks te zien zijn. Ook bij binnenkomst in de ruime entree is bij de trapopgang een constante omloop van foto’s, die via een beamer, levensgroot op blinde muur boven de trapopgang te zien is. Eddy: ,,Eigenlijk is het een shop in een winkel concept, een hoekbankshop binnen onze eigen meubelhuis.”

De familie Kok is bijna helemaal geïntegreerd in deze zaak. Zo staan Jan en Coby in de Outletstore in Elspeet, Eddy en Jasper vanaf de opening samen in de zaak in Harderwijk waarbij Michel en Henk de klanten samen bezoeken in hun gloednieuwe bus. Ans is de controller op de achtergrond van deze familiezaak. Het team van Kok’s Meubelhuis is klaar voor te toekomst en nodigt een ieder uit om te komen kijken aan de Karel Doormanlaan 3 in Harderwijk.

Recensies

KLANTEN REVIEWS

Door de corona vier maanden moeten wachten(was vooraf netjes kenbaar gemaakt) Maar dan heb je ook wat.Precies zoals ik hem wilde hebben.Ook over de aflevering vol lof. Een echte aanrader.

Ine Boute

Mooie meubels voor goede prijs. Ook de service is prima mocht er wat zijn????

Reijer Timmer

Leuke winkel breed assortiment!

Jan Heuvelman

Leuke verkoper, goed advies. Neemt de tijd voor je. Fantastisch gevoel.

Marcel Voorveld

Fijne, mooie ,ruime en overzichtelijke winkel ,erg veel keus ! relaxed/vakkundig personeel ,snelle levering!(wanneer dat mogelijk is)Deze winkel is echt een aanrader!! Fam Adam.

peter adam
Close Icon

DEEL JOUW MOODBOARD

Kopieer de link van het door jouw gemaakte moodboard en deel deze via Whatsapp of e-mail met je partner, familie of vrienden.

Web Icon
Close Icon

BEWAAR DE PRODUCTEN

Bewaar de verlanglijstlink voor later gebruik of u kunt delen met uw vrienden via onze deelpictogrammen.

Web Icon
Close Icon
Toegevoegde aan je winkelwagen

-

-

-

I am A text bar